یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۲۰:۳۹:۲۵

ضرورت اتخاذ تمهیدات راهبردی به منظور نظارت دقیق و جامع بر وضعیت آرد و نان استان یک اولویت است

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، شورای آرد و نان استان اصفهان به ریاست نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان و با حضور اعضا و مدعوین در استانداری برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، در این نشست ضمن تسلیت شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، به روند واگذاری دبیرخانه شورای آرد و نان به مجموعه جهاد کشاورزی اشاراتی مبسوط بیان کرد و خاطر نشان ساخت: بی گمان اتحادیه صنف نانوایان و خبازان بازوی توانمند اجرای سیاست های شورای آرد و نان استان است.

نقش، با اشاره به طبخ ۱۱ نوع نان برای عرضه عمومی در سطح بازار مصرف خانوارهای استان، اضافه کرد: افت کیفیت نان و هرگونه تخلف که باعث افت کیفیت نان شود، در حقیقت هدر رفت مبرز سرمایه عظیم کشور است و به منظور مقابله جدی با این فرایند، تعامل و همیاری مردم با مسئولان ذی ربط یک تکلیف همگانی است.

وی، در انتها بر ضرورت نصب تابلوی واحدهای نانوایی در معرض دید عموم، تصریح موکد نمود و خاطر نشان ساخت: نوع نان، نرخ نان و سهمیه روزانه از عمده اطلاعاتی هستند که می بایست در این تابلوها که بر سردرب نانوایی ها نصب می شود، درج گردد.

معاون استاندار اصفهان، در ادامه تاکید کرد: افزودن هرگونه متعلقات به نان اعم از: کنجد، سیاهدانه، سبزیجات خشک معطر و … می بایست با تایید و تصویب دستگاه‌های ذی‌ربط صورت پذیرد.

برچسب ها :