جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۴:۴۴:۵۵

معاون اقتصادی استاندار اصفهان: دهاقان ظرفیت‌های خوبی در بخش کشاورزی دارد

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، امیررضا نقش روز سه شنبه در سفر به دهاقان در جنوب غرب اصفهان، اظهار داشت: احداث شهرک های گلخانه‌ای در کنار تاسیسات ساخت آنها در این خطه یکی از فعالیت‌های موثر بخش کشاورزی است.

وی تصریح کرد: چند ماه اخیر نخستین گلخانه آموزشی کشور با سرمایه گذاری پنج میلیارد ریالی خیران در یکی از هنرستان‌های دهاقان افتتاح شد که نشان از همین توانمندی‌ها و کارآمدی هاست.

معاون استاندار اصفهان با بیان اینکه این منطقه قطب گلخانه‌های استان اصفهان محسوب می شود، افزود: طبق گزارش‌ها، ۲۴۷ هکتار گلخانه زیر کشت در  منطقه دهاقان وجود دارد.

نقش با  تأکید بر حل مشکلات تولیدکنندگان و کارآفرینان، خاطر نشان کرد:  موارد یا مشکلاتی که عنوان می‌شود به ستاد رفع موانع تولید اعلام شوند تا برای حل و فصل آنها چاره جویی و تصمیم‌گیری شود.

وی تصریح کرد: رضایتمندی خوبی در موضوع رفع موانع بخش تولید و صنعت ایجاد شده و مشکلات یکی پس از دیگری در حال مرتفع شدن است که در این رابطه با همکاری بانک‌ها مصوباتی را به سرانجام رسانده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با یادآوری اینکه رویکرد استان به سمت صنایع با فناوری برتر و غیرآلاینده است، گفت: شهرستان‌های استان نیز هر کدام باتوجه به امکانات، ظرفیت‌ها، نیروی انسانی و سرمایه‌گذار و البته هدایت مدیران می‌توانند در این زمینه تسهیل‌گر باشند.

برچسب ها :